A ’80-as évek rockistenei közös világkörüli turnéjuk keretében ejtik útba a magyar fővárost 2023. május 29-én.

A két ikonikus csapat idén nyáron a Poison és a Joan Jett & The Blackhearts társaságában 36 koncertet adott Észak-Amerika legnagyobb stadionjaiban, esténként átlagosan 30-40 ezer látogató előtt. A koncertekre akkora érdeklődés mutatkozott, hogy már elővételben több mint 1 millió jegyet értékesítettek rá, a Stadium Tour elnevezésű körút pedig végül összesen 173 millió dollárt hozott a konyhára.

És ma végre hivatalossá vált, amit a Mötley Crüe és a Def Leppard tagjai az elmúlt hetekben már sejtelmesen elhintettek különböző interjúkban és a közösségi médiában: a két zenekar 2023-ban világkörüli turnéra indul, ráadásul a körút állomásai között ott szerepel a magyar főváros, Budapest is.

Bár a Poison és Joan Jett Európába és Latin-Amerikába nem tartanak velük, a hír így is óriási szenzációnak számít, ugyanis a Mötley Crüe először és utoljára 1991-ben, a Def Leppard pedig szintén egyetlen alkalommal, 1996-ban járt Magyarországon.

A külön-külön is több mint 100 millió eladott lemezzel büszkélkedő rocklegendák 2023. május 29-én lépnek színpadra Budapesten, a monumentálisnak ígérkező közös koncertnek pedig a 2021-ben átadott MVM Dome ad majd otthont.

A belépőjegyek elsőként a két banda hivatalos rajongói klubtagjai számára lesznek elérhetők október 25-én 10 órától, október 27-én 10 órától pedig a regisztrált Live Nation tagok élhetnek majd elővásárlási jogukkal. A teljes körű jegyértékesítés október 28-án, 10 órakor indul.

Hepi Endre

Bűdi Szilárd

Klamancsek Krisztián

Csizinszky Éva

Dandó Ádám

Schubert Krisztián

103.9 - ROCK FM

Most szól:

  • Következő