Augusztus 24. és 27. közt a legnagyobb hazai rockbandák koncerteznek Alsóörsön, az első nap egyik főattrakciója Nagy Feró és a Beatrice lesz.

„Sör, sport, szerelem és rock’ n’ roll a Balaton parton” – ezzel a jeligével invitál meg mindenkit egy négy napon át tartó hatalmas bulira a Zorall zenekar és a magyar rockszakma színe-java.

A 2019-ig Zorall Sörolimpia néven megrendezett Tábor Fesztivál augusztus 24-e és 27-e közt immár tizennegyedik alkalommal várja a kemény műfaj rajongóit, a helyszín pedig ezúttal is az elmúlt évek során jól bevált alsóörsi Pelso Camping lesz. És ahogy azt a korábbi évek során már megszokhatták, a fesztivál keretein belül a legnépszerűbb magyar rock-és metal zenekarok koncertjei mellett szabadidős programokban is részt vehetnek a vállalkozó kedvű rockerek.

A négy nap alatt több mint 30 zenekar csap majd a húrok közé: a szerdai nyitónapon az FM 103.9 A Rock Nagyszínpadon a Dalriada, a Rudán Joe Band, a Zorall és a Rómeó Vérzik zenél majd, a Hammerworld Nagyszínpadon pedig az Omen, a Mobilmánia, illetve Nagy Feró és a Beatrice koncertjein bulizhat majd a közönség.

Feróék – ahogy a korábbi évek során – idén is kicsit zúzósabb műsort állítanak össze erre a koncertre.

„Hál’ Istennek a Tábor fesztiválon visszatérő fellépők vagyunk, és már hagyomány nálunk, hogy itt adjuk a legkeményebb bulikat. Ezt szó szerint kell érteni. A Beatrice nem használ előre megírt dallistát a koncerteken, mindig az adott helyszínhez és annak közönségéhez igazítjuk a műsort. Amikor először voltunk a Sörolimpián, akkor láttuk a nézőkön, hogy ott az ilyen program fog működni, a visszajelzések pedig nagyon jók voltak arról az estéről. Ezen a koncerten nagyon kevés duma és konferálás lesz, a játékidő nagy részében a zenekar zúzósabb és pörgősebb dalait játsszuk, a végén pedig a leghíresebbeket. A klasszikus Ricse-nóták, mint pl. a Jerikó vagy a Nagyvárosi farkas mellett elővettünk néhány ritkaságot is, olyanokat, mint a Hősök tere, a Minek él az olyan? vagy épp a Katicabogárka.” – mondta el Nagy Hunor Attila, a zenekar dobosa.

(szponzorált tartalom / Tábor Fesztivál)

Bella Levente

Bűdi Szilárd

Klamancsek Krisztián

Csizinszky Éva

Dandó Ádám

Markos Gergő

Schubert Krisztián

FM 103.9 A Rock

Most szól:

  • Következő