A kanadai szupersztár 2024. október 14-én lép színpadra a budapesti MVM Dome-ban.

(Fotó: Adrián Monroy/Medios y Media/Getty Images)

Tizedik alkalommal érkezik Magyarországra minden idők egyik legsikeresebb és legnépszerűbb rockénekese, a zseniális Bryan Adams. A kanadai zenész a So Happy It Hurts című legutóbbi stúdióalbumát népszerűsítő világkörüli turné egyik állomásaként ejti útba Budapestet, egészen pontosan az MVM Dome-ot, ahol 2024. október 14-én csap majd a húrok közé.

Az énekes először 1992-ben járt hazánkban a Rockokó elnevezésű minifesztivál keretein belül, amikor is olyan előadók vezették fel a koncertjét, mint a brit tini ikon, Chesney Hawkes, a belga popcsapat, a The Radios, valamint a More Than Words című megaballada miatt akkor épp a csúcsok csúcsán lévő Extreme, míg a hazai vonalat Deák Bill Gyula és zenekara, illetve az ex-Edda gitáros Slamovits István vezette No képviselte az este során.

Bryant ezután négy alkalommal a Budapest Sportarénában, egyszer pedig a debreceni Főnix Csarnokban láthatta a magyar közönség, de két ízben ingyenes koncertet is adott a fővárosban.

Miután tavaly decemberben egy zártkörű céges rendezvény sztárvendége volt, 2024-ben Budapest legújabb sportcsarnokában, az MVM Dome-ban mutatja be legutóbbi nagylemezét, de természetesen az olyan örökzöld világslágerei sem maradhatnak ki a repertoárjából, mint a Run to You, a Summer of ’69, a Heaven, vagy az (Everything I Do) I Do It for You.

Hepi Endre

Bűdi Szilárd

Klamancsek Krisztián

Csizinszky Éva

Dandó Ádám

Schubert Krisztián

103.9 - ROCK FM

Most szól:

  • Következő