A legendás gitáros 2024. április 19-én ismét a magyar fővárosban koncertezik.

(Fotó: Scott Dudelson/Getty Images)

 

Kevesebb mint 1 évvel azután, hogy a Guns N’ Roses kötelékében idén nyáron teltházas bulit csapott a Puskás Arénában, Slash visszatér Budapestre, hogy jövőre az MVM Dome-ban örvendeztesse meg rajongóit.

Az ikonikus rocksztár 2024 tavaszán saját zenekarával, a Myles Kennedy énekessel felálló The Conspiratorsszal érkezik majd hazánkba, akikkel korábban már három alkalommal is járt Magyarországon: 2013-ban a Budapest Sportarénában, 2015-ben és 2019-ben pedig a soproni Volt Fesztiválon léptek színpadra.

Legközelebb a főváros legújabb sportcsarnokában, azaz az MVM Dome-ban adnak majd koncertet, ahol eddig olyan rocksztárok tették tiszteletüket, mint a Pink Floyd egykori vezére, Roger Waters, vagy a ’80-as évek rockbálványai, a Mötley Crüe és a Def Leppard.

Slash és bandája első ízben mutatja majd be élőben a tavaly megjelent, 4 című legutóbbi stúdióalbumuk dalait a 21 országot érintő, The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24 elnevezésű világkörüli turnéjuk során. A körút Mexikóvárosban veszi kezdetét, hozzánk pedig 2024. április 19-én érkezik majd meg. A csapatot Slash és Myles Kennedy énekes mellett továbbra is Brent Fitz (dob), Todd Kerns (basszusgitár/ének) és Frank Sidoris (ritmusgitár) alkotják, az előzenekar pedig az utóbbi évek legígéretesebb fiatal rockbandája, az Eddie Van Halen fia, Wolfgang vezette Mammoth WVH lesz.

Hepi Endre

Bűdi Szilárd

Klamancsek Krisztián

Csizinszky Éva

Dandó Ádám

Schubert Krisztián

103.9 - ROCK FM

Most szól:

  • Következő