A zenekar 2023. december 28-án ismét beveszi a Papp László Budapest Sportaréna színpadát, ahol a legnagyobb slágereik mellett ízelítőt adnak vadonatúj nagylemezükből is.

A Hooligans immáron több mint 25 éve állandó szereplője a hazai zenei életnek, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szerencsi csapat ma is az ország egyik legnépszerűbb rockbandájának számít. Olyan dalaiknak köszönhetően, mint a Paradicsom, a Királylány, a Legyen valami vagy a Küzdj az álmodért az évek során minden korosztály kedvencévé váltak, stílusuk időtállóságát pedig az mutatja a legjobban, hogy a mai napig telt házak előtt játszanak, bármerre is járnak.

És az idei év végére két nagy durranást is tartogatnak: december 14-én jelenik meg legújabb stúdióalbumuk, Fekete szivárvány címmel, napra pontosan két héttel később, december 28-án pedig gigakoncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában, melynek során élőben is belehallgathatunk az addigra már minden ismert felületen elérhető, friss korongjuk videóklipre másolt tételeibe.

Két dal (Körforgás, Egy álom közepén) ugyanis kisfilm formájában már napvilágot látott az új anyagról, ami folytatja az előző, Zártosztály című albumon kijelölt zenei utat.

A korábbinál súlyosabb hangzás remek fogadtatásra talált a közönség és a kritikusok körében egyaránt, úgyhogy akinek tetszettek az olyan dalok, mint az Evolúció vagy a Kendőzetlen igazság, az ezúttal sem fog majd csalódni.

A zenekar három alapító tagja, Csipa, Tibi és Endi már több alkalommal is fellépett az ország egyik legnagyobb színpadán, a bandához 2022 januárjában csatlakozó Romanek Gergő basszusgitáros viszont először játszik majd Budapest egyik legnívósabb koncerthelyszínén.

Ráadásul a csapat ezúttal egy minden eddiginél nagyobb és látványosabb show-val igyekszik majd elkápráztatni hűséges rajongóit, így 2023. december 28-a minden bizonnyal egy újabb mérföldkőnek ígérkezik a Hooligans évtizedek óta tartó, töretlen karrierjének izgalmas történetében.

A 103.9 Rock FM segítségével pedig másodmagaddal te is ott lehetsz a várva várt koncerten: hívd a 06 20 999 103 9-es telefonszámot, ha meghallasz egy Hooligans-dalt, mondd el, melyik a kedvenc rádiód (103.9 Rock FM), és ha te vagy a tizedik, máris a tiéd egy páros belépő a srácok december 28-i szuperkoncertjére a Budapest Sportarénába!

Küzdj az álmodért  jegyekért!

Hepi Endre

Bűdi Szilárd

Klamancsek Krisztián

Csizinszky Éva

Dandó Ádám

Schubert Krisztián

103.9 - ROCK FM

Most szól:

  • Következő