Napra pontosan 35 évvel a Sweet Child O’ Mine című klasszikusuk megjelenése után ez már a harmadik „friss” szerzemény Slash és Duff visszatérése óta.

 (Fotó: Guns N’ Roses Facebook)

 

Bár a legendás banda tavaly februárban már piacra dobott egy 4 számos EP-t a két ismét csatasorba állt taggal, a Hard Skool című anyagon szereplő két új dal – a címadó tétel, illetve az Absurd című szerzemény – még a zenekar maratoni idő alatt elkészült, majd végül 2008-ban megjelent Chinese Democracy című nagylemezének munkálatai során íródott.

Így már régóta nagy kérdés, hogy vajon érkezik-e még valaha ténylegesen friss dal a bandától, és ha igen, akkor erre mikor kerülhet sor. A válaszra pedig úgy tűnik, egy ideig még biztosan várnunk kell, hiszen a zenekar kereken 35 évvel a Sweet Child O’ Mine című örökzöldjük megjelenése után napvilágot látott Perhaps című száma is sajnos csupán egy újabb darab a legutóbbi, Chinese Democracy című korong készítése idején született, most pedig új köntöst kapott dalok közül.

A szám augusztus 17-én debütált az amerikai rádiókban, azóta viszont a digitális platformokra is felkerült, ráadásul egy videóklip is készült hozzá, így végre te is meghallgathatod, milyen is egy ropogós Guns N’ Roses-track 2023-ban, Axl, Slash és Duff közreműködésével:

Hepi Endre

Bűdi Szilárd

Klamancsek Krisztián

Csizinszky Éva

Dandó Ádám

Schubert Krisztián

103.9 - ROCK FM

Most szól:

  • Következő