A legendás énekes egészségügyi okokra hivatkozva törölni kényszerült teljes európai koncertkörútját.

Fotó: Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

Bár sejtettük, hogy előbb-utóbb eljön ez a pillanat, végig reménykedtünk benne, hogy talán mégsem így alakul. Ozzy Osbourne azonban bejelentette azt, amire egy ideje már mind számítottunk: a Sötétség hercege visszavonul a turnézástól.

A mester a nyilatkozatában elmondta, hogy egészségügyi állapota egyszerűen nem teszi lehetővé számára a rengeteg utazást, így kénytelen lemondani európai turnéját, köztük a már többször elhalasztott, legutóbb épp 2023. május 17-ére tervezett budapesti dátumot is.

Az énekes a következő gondolatokat tette közzé a közösségi felületein:

“Valószínűleg életem egyik legnehezebb döntését kell most megosztanom hűséges rajongóimmal. Ahogy azt talán mind tudjátok, négy évvel ezelőtt, ebben a hónapban volt egy súlyos balesetem, melynek során megsérült a gerincem.

Azóta csupán egyetlen célom volt, mégpedig hogy visszatérjek a színpadra. Az énekhangom rendben is lenne, ugyanakkor három műtét, őssejt kezelések, végtelen mennyiségű fizikoterápia, illetve az utóbbi időben alkalmazott, áttörésszerű Cybernics (HAL) kezelés ellenére a testem fizikailag továbbra is gyenge.

Őszintén meg vagyok hatódva attól, ahogyan ez idő alatt mindvégig türelmesen megtartottátok a jegyeiteket, de lelkiismeretesen átgondolva a helyzetet, rá kellett jönnöm, hogy fizikailag képtelen vagyok végigcsinálni a közelgő európai- és angliai turné dátumait, hiszen tudom, hogy nem tudnék megbirkózni a velük járó utazással.

Higgyétek el, a gondolat, hogy csalódást okozok a rajongóimnak, jobban FELB*SZ, mint azt el tudnátok képzelni.

Soha nem gondoltam volna, hogy a turnézó napjaim egyszer így érnek majd véget. A stábom jelenleg azon ötletel, hogy hol tudnék anélkül fellépni, hogy városról városra és országról országra kelljen utaznom hozzá. 

Szeretném megköszönni a családomnak, a zenekaromnak, a stábomnak, régi barátaimnak, a Judas Priestnek, és természetesen a rajongóimnak a soha véget nem érő elhivatottságot, hűséget és támogatást, valamint azt, hogy egy olyan életet adtak nekem, amilyenről álmodni sem mertem volna.

Szeretlek mindannyiótokat…”

Hepi Endre

Bűdi Szilárd

Klamancsek Krisztián

Csizinszky Éva

Dandó Ádám

Schubert Krisztián

103.9 - ROCK FM

Most szól:

  • Következő