Az utolsó napon, augusztus 27-én, szombaton is igazi rocklegendák zúznak Alsóörsön.

Elérkezett a XIV. Tábor Fesztivál zárónapja, véget ér a 2022-es nyár legnagyobb szabadtéri rock házibulija. De a szombati nap még rengeteg izgalmas és felejthetetlen élményt tartogat a ma Alsóörsre látogatók számára, a szabadidős fakultatív programok és a koncertek terén egyaránt.

Délelőttől kezdve focikupa döntő, Balaton-felvidéki motortúra, motorszépségverseny és egy rendőrségi bemutató, valamint társasjátékok és „sör all in pia-i” csapatjátékok várják a rockereket, a kicsik pedig aszfaltrajz versenyen próbálhatják ki magukat. A kézműves foglalkozás során sem marad el ezen a napon sem, a kováccsal ezúttal fokost készíthetnek a vállalkozó szelleműek.

Az FM 103.9 A Rock Nagyszínpadon a Mudfield, a Kalapács, a Leander Kills és a Junkies, a Hammerworld Nagyszínpadon pedig a Down for Whatever, az Edda Művek, majd a Road játssza el legjobban sikerült dalait.

Pataky Attila gyerekkora imádja a Balatont, így már nagyon várja az alsóörsi koncertet, ami idén az EDDA utolsó balatoni bulija lesz.

„Fantasztikus formában vagyunk, tavasz óta toljuk, mi bajunk lehet? Odacsapunk és egy fantasztikus bulit csinálunk együtt. Mindenkivel, aki szereti a jó rockzenét, az Edda zenéjét és jól akarja érezni magát. Gyertek, tegyük meg, amit a világ vár tőlünk!” – invitált meg mindenkit a banda frontembere.

(szponzorált tartalom / Tábor Fesztivál)

Hepi Endre

Bűdi Szilárd

Klamancsek Krisztián

Csizinszky Éva

Dandó Ádám

Schubert Krisztián

103.9 - ROCK FM

Most szól:

  • Következő