Augusztus 26-án, pénteken az ország egyik legnépszerűbb rockbandája is Alsóörsön koncertezik.

Bár az első napon még kissé szeszélyes volt az időjárás, tegnap már verőfényes napsütés közepette zajlottak a koncertek a XIV. Tábor Fesztiválon. És ez így lesz a fennmaradó két napon is, melyek közül pénteken is izgalmas fakultatív programok várják az odalátogatókat a legnagyobb hazai rockzenekarok fellépései előtt.

A bringa-és motortúra, valamint a társasjátékok mellett a mai kézműves foglalkozás keretében a kovácsműhelyben kés készíthető, a kicsik nyuszi motor versenyen, a felnőttek pedig beer pong bajnokságon mérettethetik meg magukat. És persze folytatódik a foci kupa selejtező is, sőt, még freestyler focibemutató és workshop is várja az érdeklődőket.

A pénteki napon az FM 103.9 A Rock Nagyszínpadon két fiatal tehetség, a Fatal Error és az I’m Dorothy bulija után a legendás Lord és egy igazi közönségkedvenc, a Fish! zenél majd, a Hammerworld Nagyszínpadon pedig három nagyágyú, a Moby Dick, a Depresszió és a Tankcsapda szántja fel a deszkákat.

Lukácsék régóta visszatérő vendégek a Tábor Fesztiválon és el sem tudják képzelni a nyár végét az alsóörsi koncert nélkül.

„Sok éve már, hogy járunk a lánykori nevén Sörolimpia, ma már Tábor Fesztiválra, így jó rálátásunk van arra, hogy hogyan lett a családi hangulatú eseményből egy komoly, több napos profi fesztivál. Bár a feelingje nem sokat változott, a jó értelemben vett “tábor” jellege megmaradt.Egy biztos: ha jön az augusztus vége, a Tankcsapda programjából nem maradhat ki ez a buli. Illetve meg kell említenem azt is, hogy ez nem csak a jó közönségnek, hanem a Nagy-, majd az utóbbi években a KisHangya:) igazi házigazda személyének is köszönhető, hiszen mindketten rendkívül figyelmes vendéglátóként várják a fellépőket, így természetesen minket is.” – mesélte lelkesen Lukács Laci, a banda frontembere.

(szponzorált tartalom / Tábor Fesztivál)

Hepi Endre

Bűdi Szilárd

Klamancsek Krisztián

Csizinszky Éva

Dandó Ádám

Schubert Krisztián

103.9 - ROCK FM

Most szól:

  • Következő