Harley-Davidsonnal érkezik az Ugly Kid Joe (USA), a Tankcsapda, Tátrati Tibusz és a godfater., az AK26, Takács Vilkó, a Mystery Gang, Little G Weevil és még sokan mások a Műegyetem rakpartra. Június 27-29. között 20 koncerttel, rengeteg családi és motoros programmal jön az Open Road Days fesztivál a Műegyetem rakparton.

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel június 28-án, pénteken az Open Road Days fesztiválon, a Műegyetem rakparton. A zenekar már alig várja, hogy találkozzon a magyar közönséggel. A világhírű amerikai rockegyüttes olyan jól ismert dalokkal érkezik, mint az Everything About You vagy a Cats in the Cradle. Az amerikai rockzenekar koncertje előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. új lemezét mutatja be a motoros, családi és zenei fesztiválon.

Open Road Days Fesztivál - Ugly Kid Joe

Szintén június 28-án, pénteken lép fel a fesztiválon Egri Péter és Mystery Gang, a blues koronázatlan királya, Little G Weevil, valamint a Gaxsta Zolee és a Kartellből és a Los Diavolos-ból ismert Takács Vilkó, aki a Harley-Davidson egyik nagykövete is egyben. 

Open Road Days Fesztivál - Takács Vilkó

A 35 éves Tankcsapda június 29-én a Budapest Open Road Days-en adja első idei budapesti nagykoncertjét. 

Open Road Days Fesztivál - Tankcsapda

Szombaton a nagyszínpad programját az AK26 rapzenekar nyitja meg, amely a már 40 milliós nézettség fölött járó Blöff mellett új ASSASSIN című albumának legjobb számait is hozza a fesztiválra. 

Open Road Days Fesztivál - AK26

A Tankcsapda előtt a „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázat nyertese, a Pablo and the Escobars mutatja meg, milyen lendülettel érkezik az a zenekar, amely összesen 196 nevező közül nyerte meg a Tankcsapda előzenekara címet az Open Road Days-re. A „Légy a Tankcsapda előzenekara!” verseny különdíjasaként a FAQ Zenekar is fellép a fesztiválon. 

Open Road Days Fesztivál

A fellépők sora közel sem ér itt véget: a  Open Road Days-en június 27-29. között 3 zenei színpadon több mint 20 zenei csemege várja a látogatókat. A fesztivál részletes programja IDE KATTINTVA érhető el. 

Jegyek elővételes kedvezménnyel ITT vásárolhatók!

 

FAMILY-KID ZONE – A CSALÁDI PROGRAMOK TEREPE

A FAMILY-KID ZONE a fesztivál családi programhelyszíneként június 28-án és 29-én is olyan izgalmas gyermekprogramokkal várja a családokat, mint a Harley-Davidson motorszimulátorok, az elektromos gyermekmotorok, a gyerekeknek kialakított KRESZ park, valamint a Jurassic Park szimulátor. Fontos infó, hogy 12 év alatt a belépés ingyenes. 

Open Road Days Fesztivál - Family-Kid Zone

 

HARLEY-DAVIDSON TESZTVEZETÉS, STUNT ARÉNA, MOTOROS FELVONULÁS

A felnőttek a Harley on Tour kamionnál ingyenes Harley-Davidson tesztmotorozáson próbálhatják ki, milyen érzés vezetni egy Harley-t. 

Open Road Days Fesztivál

Napközben a STUNT ARÉNÁBAN a BMX és motoros kaszkadőr show-k követik egymást: Josa Danny (USA), valamint Rob Alton és csapata bámulatos BMX bemutatóval készül az Open Road Days-re. 

Open Road Days Fesztivál - Josa Danny

Az Erdős Csaba és Erdei Balázs páros, valamint Mókus pedig parádés Stunt Show-val érkezik a fesztiválra.

Open Road Days Fesztivál - Stunt

A Sapka Művek és Ferry közreműködésével szervezett Custom Korzó Bike Show a teljes fesztiválterületen végigvonul. Az épített motorok kiállításán nem csak gyönyörködni lehet a motorokban, de magukkal az építőkkel is találkozhat a közönség.

A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a Motor Stage, ahol a BMW Motorrad, a Harley-Davidson, a Honda, a Piaggio csoport és a Suzuki részvételével zajló motorkiállítás mellett a színpadon a motoros márkaarcok, influenszerek közreműködésével szórakoztató és tanulságos beszélgetések zajlanak. 

Open Road Days Fesztivál - Budapesti Motoros Felvonulás

Június 29-én délben a sok száz motor részvételével induló Budapesti Motoros Felvonulás azoknak is látványos szórakozást ígér, akik nem vesznek részt motorral a felvonuláson.

Open Road Days Fesztivál

FONTOS INFÓ XI. KERÜLETIEKNEK: a szervezők Újbuda lakosait 50 százalékos kedvezményes jegyárral várják, amely az UJBUDA kedvezmény kóddal érvényesíthető a jegyvásárlási felületen. A kedvezmény igénybevételéhez a helyszínen a belépéskor lakcímkártya bemutatása szükséges! 

JEGYEK ITT  

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: 

web: www.openroad.hu 

Facebook: https://www.facebook.com/openroadriderscommunity/ 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAyiZy45lYObvG-zUqRtoSQ 

JEGYEK: https://cooltix.hu/event/656d7fc642191dd3af681584 

 

(szponzorált tartalom / Open Road Days Fesztivál)

Hepi Endre

Bűdi Szilárd

Klamancsek Krisztián

Csizinszky Éva

Dandó Ádám

Schubert Krisztián

103.9 - ROCK FM

Most szól:

  • Következő