A második napon, augusztus 25-én, csütörtökön is hatalmas buli várható Alsóörsön.

Tegnap kezdetét vette a XIV. Tábor Fesztivál, a 2019-ig Zorall Sörolimpia néven megrendezett, négynapos rock-és metal koncertsorozat. Alsóörsön idén is a legnagyobb nevek zúznak, csütörtöktől pedig indulnak a szabadidős sport-és közösségi programok is, melyekkel már kora délelőttől egészen a délután kezdődő koncertekig elfoglalhatja magát a közönség, kicsik és nagyok egyaránt.

Foci kupa, bringa-és motortúra, valamint a különböző társasjátékok mellett a kézműves foglalkozás keretében egy kováccsal szerencsepatkó készíthető, a gyerkőcök homokvár építő versenyre, a 18 év felettiek pedig sörivó versenyre is nevezhetnek.

Csütörtökön az FM 103.9 A Rock Nagyszínpadon a Hollywood Rose után a Sing Sing, a Pokolgép és az Auróra játssza el a legjobb dalait, a Hammerworld Nagyszínpadon pedig a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Hooligans és az Alvin és a Mókusok hármasa szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

A Hooligans először lép fel a Tábor Fesztiválon, így már különösen nagy izgalommal várják a csütörtöki bulit.

„Alsóörsön számos alkalommal koncerteztünk már, azonban a Tábor Fesztivál keretein belül ez lesz az első alkalom. Izgatottak vagyunk, hiszen végre egy csupa rock-és metal rajongóból álló nézősereg előtt is bemutathatjuk a tavaly áprilisban megjelent Zártosztály című lemezünket. A korábbi albumainknál jóval keményebb hangzású anyag szerencsére élőben is mindenhol nagy népszerűségnek örvend, úgyhogy alig várjuk, hogy itt is lezúzzuk vele a közönség arcát. Az új dalok közt ráadásul azt a számot is eljátsszuk majd, amihez szeptemberben elkészítjük a következő videóklipünket. De hogy melyik is ez a nóta, az egyelőre még maradjon meglepetés.” – árulta el sejtelmesen Csipa, a zenekar énekese.

(szponzorált tartalom / Tábor Fesztivál)

Hepi Endre

Bűdi Szilárd

Klamancsek Krisztián

Csizinszky Éva

Dandó Ádám

Schubert Krisztián

103.9 - ROCK FM

Most szól:

  • Következő