2023.december 9-én jön egy igazi, hamisítatlan babos kendős rock & roll show. Egy különleges szülinapi koncerttel, 45 év slágereivel és látványos showműsorral lép színpadra Nagyferó és a Beatrice az MVM Dome-ban.

Oh, azok a boldog szép napok! Hát, hamarosan megint elérkeznek hozzád!

Feltéve, ha erre a felejthetetlen eseményre jegyet váltasz, akkor garantált, hogy a Nagy Feró által híres sorok ellenére sem fogod széttépni azt! Meg a képeket se, amiket rólatok fogunk lőni 2023. december 9-én, mert ez valami eszméletlen nagy buli lesz! Megkockáztatjuk, hogy talán még 8 órányi szórakozással is fel fog érni!

Főleg akkor, ha felcsendülnek a legnagyobb klasszikusok is. Mert tudod mi a különbség az ember és a Beatrice slágerei között? Hogy az utóbbiak sosem öregszenek meg! Ezért is lesz jó egy iszonyat nagyot bulizni Feróékkal… Mert egy kicsit olyan, mintha időt is utaznál Velük. Akár 45 évet is, amikor az együttes újjáalakult 1978-ban.

És a legjobb, hogy Nektek hála azóta is töretlen lelkesedéssel játsszák a generációk fiatalkorát meghatározó slágereiket. Mert az “Azok a boldog szép napok”, a “8 óra munka” vagy épp a “Támadás” csak Veletek szólt igazán jól! És ez most sem lehet másképp!

Szóval… Ugye mindenki ott lesz, aki elmegy?

(szponzorált tartalom)

Hepi Endre

Bűdi Szilárd

Klamancsek Krisztián

Csizinszky Éva

Dandó Ádám

Schubert Krisztián

103.9 - ROCK FM

Most szól:

  • Következő